Στην Ελλάδα ο κλάδος της φιλοξενίας έχει γνωρίσει τρομακτική άνθιση και αυτό είναι κάτι κοινά παραδεκτό. Ως αποτέλεσμα, πολλοί έχουν επενδύσει στη δημιουργία υπερσύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων στη χώρα. Είτε δίπλα στο κύμα είτε σε κάποιον δημοφιλή τουριστικό προορισμό, τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα δεν έχουν πλέον τίποτε να ζηλέψουν, σε σύγκριση με άλλες χώρες. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις καινοτομούν και δείχνουν τον δρόμο παγκοσμίως.

Ανάμεσα στις πολυτελείς εγκαταστάσεις, ξεχωρίζουν σαφώς οι τεράστιες πισίνες που αποτελούν το «κερασάκι στην τούρτα» για κάθε ταξιδιώτη. Πισίνες με θέα τη θάλασσα ή το μαγευτικό πράσινο, τα επιβλητικά βουνά ή το μακρινό ορίζοντα, με μπαρ δίπλα στην πισίνα και αναπαυτικές ξαπλώστρες. Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία μία παροχή που κάνει τη διαφορά στα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Επιπλέον, πολλά ξενοδοχεία έχουν ως στόχο τους να προσφέρουν ιδιαίτερες παροχές που ικανοποιούν απολύτως τους επισκέπτες τους. Για παράδειγμα, υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας προσελκύουν αρκετό κόσμο και αποτελούν λύσεις περαιτέρω εσωτερικής κατανάλωσης. Ατμόλουτρα, θεραπευτικά μασάζ, θαλασσοθεραπεία και πολλές ακόμη υπηρεσίες, κομμωτήριο και περιποίηση νυχιών είναι λίγες μόνο από τις επιλογές που υπάρχουν στα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Το φαγητό στο ξενοδοχείο αποτελεί ένα ακόμη κομμάτι, στο οποίο καλούνται οι υπεύθυνοι να αριστεύσουν. Μέσα από μία ποικιλία εστιατορίων και ξεχωριστών γεύσεων, στο ξενοδοχείο επιχειρείται η σύνδεση φρεσκάδας και τοπικών προϊόντων με το ταλέντο της γαστρονομίας. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το ποτό, με μια ευρεία γκάμα ντόπιων προϊόντων σε κρασί και άλλα ποτά να φιγουράρουν στον κατάλογο σε περίοπτη θέση.

Πέρα από όλες αυτές τις παροχές, υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, υπάρχουν και ξενοδοχεία με εντελώς αποκλειστικές επιλογές για τους εκλεκτούς τους καλεσμένους. Υπηρεσίες μεταφοράς με ελικόπτερο ή ιδιωτική υπερπολυτελή λιμουζίνα, απόλυτη ιδιωτικότητα και μια σειρά από υπηρεσίες που είναι για λίγους! Μια ιδιωτική πισίνα ή ένα εξωτερικό τζακούζι με θέα το Αιγαίο, ένας προσωπικός σεφ ή ένα επιτελείο ατόμων που έχουν αφοσιωθεί στη φροντίδα ενός και μόνο καλεσμένου…