Υπάρχουν πολλές ξεχωριστές κατηγορίες τουριστών, με ξεχωριστά ενδιαφέροντα και διαφορετικό προϋπολογισμό. Είναι απολύτως λογικό οι τουρίστες να μην έχουν κοινό στόχο, σε σχέση με τις διακοπές τους. Αντιθέτως, οι διαφορετικές ανάγκες καλύπτονται πάντοτε από άλλες επιλογές και εντελώς διαφορετικούς προορισμούς διακοπών. Ωστόσο, υπάρχει μια χώρα που καταφέρνει να ενώσει τις αντιθέσεις και να συνδυάσει αντιφατικές μεταξύ τους ομάδες τουριστών. Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα φαίνεται πως επιτυγχάνει να προσελκύσει ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται τόσο για οικονομικές διακοπές, όσο και για πολυτελείς εμπειρίες διακοπών.

Στην Ελλάδα θα βρει κανείς πραγματικά τα πάντα, αναφορικά με τη διαμονή. Υπάρχουν υπερπολυτελή ξενοδοχεία και μεγαθήρια, πολυεθνικές αλυσίδες και ξενοδοχειακές μονάδες. Από την άλλη πλευρά, θα βρείτε ενοικιαζόμενα δωμάτια σε πολύ οικονομικές τιμές και κάμπινγκ. Όπως καταλαβαίνετε, η επιλογή επαφίεται στον κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά.

Επιπλέον, το φαγητό είναι αρκετά φθηνό στην Ελλάδα. Το θρυλικό σουβλάκι αποτελεί ένα ολοκληρωμένο γεύμα και η τιμή του δεν υπερβαίνει τα 2,5 ευρώ. Ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να χορτάσει με ελάχιστα χρήματα και να απολαύσει μάλιστα εξαιρετικές γεύσεις. Ακόμη όμως και η εξεζητημένη γαστρονομία είναι προσιτή στην Ελλάδα. Εξάλλου, το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά από τις ελληνικές θάλασσες κρατούν το κόστος σε αρκετά χαμηλά επίπεδα, σε σύγκριση με άλλες κουζίνες του κόσμου.

Η διασκέδαση είναι ένας ακόμη τομέας, στον οποίον η Ελλάδα διαθέτει πραγματικά τα πάντα. Από έντονη νυχτερινή ζωή και κλαμπ που προσφέρουν χορό και ποτά μέχρι το πρωί, μέχρι χαλαρά βράδια δίπλα στο κύμα. Τέλος, η μεταφορά από και προς τους ελληνικούς προορισμούς είναι αρκετά οικονομική. Μέσα από την εύκολη προσβασιμότητα και την σύνδεση με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, το ταξίδι στην Ελλάδα γίνεται ακόμη πιο εύκολο.

Είτε λοιπόν επιθυμεί κάποιος υπερπολυτελείς διακοπές ή μια εξόρμηση σε κάποιον οικονομικό, αλλά συνάμα ειδυλλιακό προορισμό, η Ελλάδα πρόκειται για μία εκπληκτική επιλογή. Για όλα τα βαλάντια, για κάθε περίσταση, για μοναδικές στιγμές!